Panouri solare in Balti - Baterii fotovoltaice in municipiul Balti
 
la cheie in Balti
Panouri fotovoltaice
de la doar 3 KW
Vindem exclusiv panouri Tier 1
logotype
SAU NE PUTETI TELEFONA
de la doar 3 KW
Vindem exclusiv panouri Tier 1
la cheie in Balti
Panouri fotovoltaice
Livram doar module de la companii producatoare de top inclusi in lista Tier 1, trimestrial publicata de ziarul financiar analitic Bloomberg
Calitate
Putem face import individual pentru Dumneavoastra cu un avans minim sau intotdeauna puteti procura panourile care sunt la depozitul nostru in Moldova
Avans minim
Procuram produsele in volume foarte mari (containere), ceea ce ne da posibilitatea sa propunem un pret convenabil
Avantajele noastre
Pret angro
Suntem importatori directi de module fotovoltaice in tara. Aducem marfa pe cale maritima de la cei mai de incredere producatori de panouri
Importator direct
Incepeti sa va construiti
statia fotovoltaica
chiar acum!De ce este profitabil sa lucrezi cu noi?

Cooperam exclusiv cu cei mai renumiti producatori de panouri solare monocristaline din lume, precum Leapton, Trina Solar si altii. Toti partenerii nostri sunt lideri mondiali incontestabili in producerea de panouri fotovoltaice, au o experienta de peste 10 ani in producerea de baterii solare si sunt inclusi in topul companiilor producatoare conform clasificarii Bloomberg. Fiecare lot de baterii solare este importat in Moldova in mod oficial si este devamat, insotit de certificate originale si de garantia producatorului.
Pentru a asigura transparenta maxima a tranzactiei si pentru a proteja interesele clientului in cazurile de garantie, fiecare vanzare este insotita de un contract si de o factura, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice.
Pentru clientii interesati de alte modele de panouri decat cele disponibile in stoc, efectuam importuri individuale la o solicitarea specifica.

Cateva sisteme fotovoltaice cu panourile noastre

In ultima vreme, multi antreprenori aleg panourile solare. In general, acest lucru nu este deloc surprinzator, deoarece acestea sunt comode in utilizare si se deosebesc prin durata lor lunga de viata. Principalul avantaj al panourilor fotovoltaice este ca le puteti folosi pentru a plati mai putin pentru electricitate sau pentru a deveni complet independent de retea. De asemenea, puteti descarca surplusul de energie produsa ai retea.

Instalarea de sistem fotovoltaic este recomandata proprietarilor de afaceri agricole si celor al caror proces de productie consuma multa energie electrica. Acest lucru va reduce semnificativ cheltuielile companiei, iar un bonus frumos va fi reprezentat de programele guvernamentale care vizeaza finantarea intreprinderilor agroindustriale. Acestea sunt programele Livada Moldovei, AIPA, PARE 1+1. Ele au ca scop modernizarea si imbunatatirea proceselor de lucru. Astfel, daca construiti o centrala solara, puteti rambursa rapid o parte din costuri prin intermediul acestor programe.

Este demn de remarcat faptul ca centralele solare casnice sunt instalate pentru a-si acoperi propriile costuri de energie si sunt de trei tipuri: sistem Hybrid, sistem Off-Grid si sistem On-Grid. In Republica Moldova, sistemul On-Grid este cel mai popular, deoarece permite reducerea costurilor si va permite sa pastrati conectarea la retea.

De fapt, instalarea panourilor este profitabila! Adevarul este ca, prin instalarea de panouri solare, uitati de faptul ca tarifele la energia electrica pot creste. Un alt avantaj al unei instalatii solare este acela ca va va asigura energie timp de mai multi ani.

Cu toate acestea, cel mai important lucru este sa instalati corect statia fotovoltaica. Datorita unei instalatii corecte statia solara nu va avea nevoie intretinere sau reparatii suplimentare. Este important sa intelegeti ca performanta si perioda de viată a instalatiei depinde in mod direct de materialul folosit pentru fabricarea panourilor. Daca aveti o serie de indoieli si nu stiti cum sa instalati panourile solare, expertii nostri sunt gata sa va ajute. Acestia nu numai ca vor efectua calculele de capacitatea instalatiei, dar vor explica detaliat cum functioneaza panourile solare.

Pentru a utiliza serviciile noastre, trebuie sa lasati o solicitare pe site sau sa sunati la 060444469. Biroul nostru se afla in Chisinau, dar la comanda unui serviciu la cheie, instalam panouri solare si in aceste localitati: Sadovoi si Elizaveta.
Mai aveti alte intrebari?
Comandati apel sau ne puteti telefona
Mai aveti alte intrebari?
Comandati apel sau ne puteti telefona
Facand clic pe buton, acceptati termenii si conditiile de prelucrare a datelor cu caracter personal
© 2024 Elenergy Group
INFORMATIV
elenergy.md
ADRESA
PROGRAM DE LUCRU
Lm - Dm: 10:00 - 19:00
Pauza: 14:00 - 15:00
or. Chisinau,
str. Lev Tolstoi, 24/1, of. 01j
Made on
Tilda