Panou fotovoltaic monocristalin Inter Energy 560W in Chisinau, Moldova
 
Aveti nevoie de ajutor? 060444469
Pret: 280$
Panou fotovoltaic monocristalin
Inter Energy 560W
Specificatii
210*210 mm
55*2 buc
12
Class A
32.36 W
1500 W
17.31 A
+ 85°C
- 40°C
- 0.36%/°C
38.66 W
Китай
2400 Pa
5400 Pa
Aluminiu
Dimensiunea celulei
Numarul de celule
Numarul de bare din celule
Nivel de calitate fotocelulei
Curent la putere maxima
Tensiunea maxima a sistemului
Tensiune la putere maxima
Temperatura maxima de functionare
Temperatura minima de functionare
Pierdere de căldura
Tensiune in circuit deschis
Tara producatoare
Sarcina de vant
Sarcina de zapada
Materialul ramei
Inter Energy
Leapton
IE210*210/M/55/MH
560 W
Monocristalin
2384mm*1096mm*35mm
26.5 kg
IP68
21.43%
Brand
Producator
Model
Putere maxima
Tip
Dimensiuni
Greutatea
Cutie de distributie
Eficienta
Celule MBB (Tehnologie Multi-Bare)
Design nou de circuit, curent intern redus, pierderi reduse de rezistenta interna
Functionalitate in conditii de lumina scazuta
Modulul continua sa functioneze si sa genereze curent in conditii de lumina scazuta
Putere de iesire crescuta
Modulul contine 110 bucati de jumatati de celule cu o dimensiune de 210*210mm, puterea maxima poate ajunge la 560W
InterEnergy 560W - IE210*210/M/55/MH
Pasaportul tehnic al modulelor
Modulele fotovoltaice de la Inter Energy sunt potrivite pentru toate tipurile de sisteme: rezidentiale, comerciale, industriale si municipale. Modulele si-au dovedit eficienta si fiabilitatea ridicate pe o perioada lunga de timp.

Brandul Inter Energy a fost fondat in 2016, situat in districtul Hefei, langa Shanghai. Inter Energy s-a impus rapid pe piata interna si in acelasi timp continua sa se dezvolte activ pe piata internationala, având o retea de vanzari in peste 30 de tari din întreaga lume. Sediul Inter Energy este axat pe dezvoltarea si vanzarea modulelor solare fotovoltaice. Produsele pentru marca sunt fabricate de Leapton, o intreprindere de inalta tehnologie care este specializata în fabricarea de panouri solare, cercetarea si dezvoltarea energiei solare. Produsele prezentate au fost omologate prin certificari internationale precum FIDE, TUV, CEC, CE, INMETRO, etc. Dispun si de certificari interne precum Leader, ISO 9001, ISO 14001, CQC, OHSAS 18001, etc.

Modulele monocristaline InterEnergy sunt fabricate folosind noi standarde si tehnologii industriale. Accentul se pune pe faptul că clientul trebuie sa primeasca un produs de calitate si valoare excelenta. De aceea, Inter Energy investeste constant in inovatii in domeniul energiei solare. Strategia globala a Inter Energy vizeaza implementarea celor mai eficiente module folosind cele mai bune tehnologii disponibile in prezent. In acest fel, investitorul va putea obtine o generare maxima de energie, mentinând in acelasi timp un pret rezonabil si favorabil. Echipa Inter Energy este increzatoare ca transformarea energiei solare in cea mai accesibila si mai ieftina sursa de electricitate va pune capat problemelor climatice de pe Pamant o data pentru totdeauna.

Daca vorbim despre avantajele panourilor Inter Energy, compania pune intotdeauna calitatea pe primul loc, toate produsele de marca au fost create in conformitate cu standardele internationale, iar sistemul de control al calitatii face posibila realizarea acestor produse fara cusur. Pentru a satisface asteptarile de inaltă calitate, la fabricarea produselor sunt utilizate cele mai moderne tehnologii H.A.L.M.

Principala diferenta dintre panouri este eficienta ridicata a spatiului utilizat, cresterea efectiva a densitatii de putere si costul redus. Acest lucru este posibil datorita dimensiunii mari a zonei de absorbtie a luminii a modulului. Reducerea temperaturii punctului fierbinte al modulului solar la peste 20℃ pentru a asigura stabilitatea si fiabilitatea sistemului de alimentare.

Multi - bare colectoare
MBB inseamna ca fotocelula este echipata cu 12 sau 16 sine in loc de 4, 5 sau 6. Datorita acestui fapt, modulele ofera o putere mai mare si o durabilitate mai mare.
Mai aveti alte intrebari?
Comandati apel sau ne puteti telefona
Mai aveti alte intrebari?
Comandati apel sau ne puteti telefona
Facand clic pe buton, acceptati termenii si conditiile de prelucrare a datelor cu caracter personal
Contacte
Program de lucru
Ln - Vn: 10:00 - 19:00
Pauza: 14:00 - 15:00

Adresa noastra: mun. Chisinau, str. Lev Tolstoi 24/1 of. 01j
Made on
Tilda